Pikaspon
LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS ...

Stichting Pikaspon is voornemens de hulporganisatie te gaan beëindigen. Klik hier voor meer informatie.

We gaan nog 1 groot project uitvoeren. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u ons nog een laatste keer helpen? Mail dan naar info@pikaspon.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 073 644 1893 of 06 4225 0926.

De ANBI informatie vindt u hier.

Hier doen we het voor

Pikaspon bestaat alweer 10 jaar. Lees hier het artikel in het Brabants Dagblad.

Vervanging gevaarlijke weg voor schoolkinderen samen met de Wilde Ganzen. Klik hier om verder te lezen.

Container met schoolmeubilair naar SriLanka. Met dank aan Avans, de firma's EDCO, DAMCO en verhuisbedrijf NOUWENS voor hun medewerking. Klik hier om verder te lezen.

Pikaspon helpt ook in Honduras. In December 2016 heeft Stichting Pikaspon in Honduras, een erg arm land, een schooltje en een medisch centrum geholpen. Het schooltje staat in San Cristobal, een kleine gemeenschap in de bergen dicht bij Nicaragua. Hier hebben we voor 36 kinderen schoolmateriaal afgeleverd.Klik hier om verder te lezen.

Bouw van nieuw schoolgebouw van 4 klassen bouwen in Sri Sunanda gerealiseerd. Een sponsoractie op initiatief van Juf Janneke door de kinderen van Basisschool De Vlonder in Uden heeft een bedrag van € 1.298,49 opgeleverd. Dit geld is gebruikt voor de te bouwen klaslokalen in Sri Sunanda in het binnenland van het district Galle te Sri Lanka. Klik hier om verder te lezen.

Opnieuw overstromingen in Sri Lanka.185.000 mensen zijn dakloos geworden en hebben dat beetje wat ze hadden ook nog verloren. Pikaspon heeft daarom besloten om hulp te gaan bieden en heeft daarbij dus ook uw financiële ondersteuning hard nodig. Wilt u ook helpen? Uw eventuele bijdrage kan overgemaakt worden op ons bankrekeningnummer NL39RABO0106281186 onder vermelding van: noodhulp 2016.

We hebben als hulp inmiddels en aantal essentiële zaken geleverd. Hiervoor hebben we een bedankbrief ontvangen van de Overheid. Leest u hier meer.

Renovatie jongerenweeshuis in Balapitya afgerond. De afgelopen maanden is er hard gewerkt in het jongensweeshuis. De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond.Pikaspon en sponsoren bezochten het weeshuis in maart 2016. Als verrassing kreeg het weeshuis een nieuwe wasmachine en koelkast aangeboden. Voor een verslag en foto's klikt u hier

Nieuwe scholen gesponsord door Foolen & Reys Vastgoed Eindhoven in Udelamatta enTittagalla. Beide scholen zijn inmiddels in gebruik. Voor meer informatie over de school in Udelamatta klikt u hier en voor meer informatie over de school in Tittagalla klikt u hier.

Overige projecten: 700 kinderen kunnen niet naar school in district Galle. Pikaspon helpt door het verstrekken van schoolbenodigdheden. Wilt u dit project sponsoren? Klik hier om verder te lezen.

We hebben een nieuwe schoolproject in Dambulla. De school is inmiddels geopend. Meer weten: klik dan hier.

Nieuwe school in Imadua opgeleverd i.s.m. de Stichting H.J. Sipkema. Veel lachende gezichtjes. Leest u hier verder.

Pikaspon vervangt lemen hutten door huizen in Galle. De bouw van de 1e tien huizen is gestart. Leest u hier verder.

Uniek Speelpaleis in SriLanka geopend. Leest u hier verder.

Update over Jagath en Chamal. Ze hebben inmiddels nieuwe handen. Leest u hier verder.

Update over de drieling Thinuri, Thisath en Thinuka in Srilanka. Leest u hier verder.

Het Valstar Holland Wielerspektakel (14 augustus Naaldwijk) ondersteunt Stichting Pikaspon. Leest u hier verder.

Feestelijke opening Ambachtsschool in Baddegame. Leest u hier verder.

Hartelijke dank voor uw steun.
Pieter van de Laar, voorzitter.
Wilt u meer informatie mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Bellen kan natuurlijk ook op 073 644 1893 of 06 4225 0926.